19 December 2018

Nieuwe merken voor 2019: Capventure, Magisso & CowParade

Vanaf december 2018 is DEsignLICIOUS 3 nieuwe merken rijker; Capventure, Magisso en CowParade.


Capventure met de 4 merken The Zoo, Zuperzozial, Puhlmann en Cabanaz

Capventure is een innovatief Nederlands ontwerpburo en groothandel. Capventure is de bedenker van de volgende vier merken: Puhlmann, Cabanaz, The Zoo en Zuperzozial. De merken worden in meer dan 25 landen wereldwijd succesvol verkocht. Het ontwerpen en uitbrengen van trendy en functionele gifts voor een breed publiek ziet Capventure als hun missie. Kort gezegd, betaalbare must-haves voor iedereen.
                  


Magisso

Het verhaal van Magisso begon in 2008 met twee mannen, Juhani en Anssi. Ze wilden een internationaal ontwerpbedrijf starten vanuit een brandende passie om vervelende alledaagse problemen op te lossen en het leven gemakkelijker te maken. Eén puzzel die de jongens voortdurend bespraken, was bijvoorbeeld ‘waar ter wereld kun je je vaatdoek opbergen?
 


CowParade 

De eerste CowParade® werd gehouden in Zurich in 1998, met als doel het tentoonstellen van locale artiesten en het leven brengen in het straten. De rest is geschiedenis, met evenementen die werden gehouden in Chicago en New York en daarna volgden vele andere steden over de hele wereld. Tot nu toe hebben meer dan 70 steden meegedaan en meer dan 6.500 artisten hebben bijgedragen aan de ontwerpen van meer dan 6.000 koeien! 

 


DEsignLICIOUS is handelsagent van Capventure, Magisso en CowParade voor de Belgische en Luxemburgse markt. Vanaf december 2018 beschikbaar.