Logo Brainstream

Brainstream

Brainstream is een merk uit Duitsland dat al meer dan 20 jaar internationaal zaken doet in circa 15 landen. Het mooie van Brainstream is dat ze hun onderdelen verkrijgen bij lokale leveranciers en de productie in Duitsland laten uitvoeren, in Oerlinghausen om precies te zijn. Mede hierdoor kan een hoge kwaliteit van de producten van Brainstream worden gewaarborgd. Bovendien biedt deze lokale manier van inkopen en fabriceren ook veel flexibiliteit aan het Duitse bedrijf. 

De filosofie achter Brainstream is dat ze geweldige producten willen creëeren die zowel een probleem verhelpen als een glimlach op je gezicht toveren. Grappige en praktische items die van nut zijn in het dagelijks leven. Het eerste product waarmee Brainstream de markten veroverde, is het PiepEi. Deze drijvende eierwekker is een geweldige uitkomst voor iedereen die moeite heeft met het koken van een ei. Hoe vaak gebeurt het wel niet dat je eieren te hard of juist te zacht zijn gekookt, in ieder geval niet hoe jij ze wil. Dankzij het PiepEi is dit probleem verleden tijd. Door het kunstof ei mee te koken met de rest van de eieren word je via verschillende melodieën op de hoogte gebracht van de kookstaat van de eieren. Bij het horen van de eerste melodie betekent het dat de eieren zacht gekookt zijn, bij de tweede melodie zijn ze halfzacht gekookt en bij de derde melodie zijn de eieren hard gekookt. Zo weet je precies op welk moment je de eieren uit het water moet halen en heb je altijd het perfecte eitje. Bovendien kun je dankzij het PiepEi meerdere eieren tegelijk koken met verschillende kooktijden, zodat iedereen zijn of haar ei op de gewenste manier eet. Het is niet voor niets dat deze technologische gadget voor in de keuken het meest succesvolle product van Brainstream is. 

Behalve het PiepEi heeft Brainstream nog meer grappige en praktische items ontworpen. Ga voor meer informatie naar www.brainstream.de.

Andere merken

Okkia

OKKIA

De missie van OKKIA is om toegankelijke schoonheid te creëren, design brillen voor een interessante prijs. De designs zijn ontworpen voor alle soorten gezichten met

Lees verder »

Relaxound

Met zijn sfeervol getjirp zorgt de Zwitscherbox voor vredevolle momenten en ontspanning in het dagelijkse leven. Een sensor activeert een concert van vogelgeluiden dat 2

Lees verder »
Translate »