RELAXOUND_Grafik_LOGO

Met zijn sfeervol getjirp zorgt de Zwitscherbox voor vredevolle momenten en ontspanning in het dagelijkse leven. Een sensor activeert een concert van vogelgeluiden dat 2 minuten duurt. De Zwitscherbox herinnert ons er dagelijks aan eens diep adem te halen en onze batterijen op te laden met verse energie. Zwitscheren is het Duitse woord voor tjilpen, vandaar de naam Zwitscherbox.

De Zwitscherbox van Relaxound kan ter ontspanning neergezet worden in de badkamer, op de overloop, in de kleedkamer, entree/hal, in een trappenhuis, op een balie of als vrolijke noot op het toilet.

Het idee van de Zwitscherbox ontstond in 2014 met relaxmuziek voor in de wachtkamer bij ziekenhuizen, en is inmiddels een groot succes in meer dan 25 landen. De klanten die het al verkopen zijn razend enthousiast. Het is een té mooi product om op elke straathoek te liggen, we moeten dan ook selectief zijn waar Relaxound wordt verkocht.

Andere merken

Brainstream

Brainstream is een merk uit Duitsland dat al meer dan 20 jaar internationaal zaken doet in circa 15 landen. Het mooie van Brainstream is dat

Lees verder »
Okkia

OKKIA

De missie van OKKIA is om toegankelijke schoonheid te creëren, design brillen voor een interessante prijs. De designs zijn ontworpen voor alle soorten gezichten met

Lees verder »
Translate »