RELAXOUND_Grafik_LOGO

Met zijn sfeervol getjirp zorgt de Zwitscherbox voor vredevolle momenten en ontspanning in het dagelijkse leven. Een sensor activeert een concert van vogelgeluiden dat 2 minuten duurt. De Zwitscherbox herinnert ons er dagelijks aan eens diep adem te halen en onze batterijen op te laden met verse energie. Zwitscheren is het Duitse woord voor tjilpen, vandaar de naam Zwitscherbox.

De Zwitscherbox van Relaxound kan ter ontspanning neergezet worden in de badkamer, op de overloop, in de kleedkamer, entree/hal, in een trappenhuis, op een balie of als vrolijke noot op het toilet.

Het idee van de Zwitscherbox ontstond in 2014 met relaxmuziek voor in de wachtkamer bij ziekenhuizen, en is inmiddels een groot succes in meer dan 25 landen. De klanten die het al verkopen zijn razend enthousiast. Het is een té mooi product om op elke straathoek te liggen, we moeten dan ook selectief zijn waar Relaxound wordt verkocht.

@ShowUP – 2020: 27 en 28 september Stand G.253

Andere merken

Okkia

OKKIA

De missie van OKKIA is om toegankelijke schoonheid te creëren, design brillen voor een interessante prijs. De designs zijn ontworpen voor alle soorten gezichten met

Lees verder »
Magisso agentschap

Magisso

Het verhaal van Magisso begon in 2008 met twee mannen, Juhani en Anssi. Ze wilden een internationaal ontwerpbedrijf starten vanuit een brandende passie om vervelende

Lees verder »
Translate »